banner

Pracujeme na nejvyšsích místech.
Chcete taky?

kontaktujte nás

spolupracujeme s řadou firem i jednotlivců

“Školení proběhlo velmi efektivně. Školitel měl profesionální a trpělivý přístup. Zároveň mě překvapila jeho vysoká odborná znalost celé problematiky. Jsem opravdu spokojený a vřele doporučuji.”

Milan R.
účastník Středního školení B

“V rámci zákonných školení s Karin/Alturas spolupracuji již od otevření vědeckého centra ELI Beamlines v Dolních Břežanech (od roku 2004) a neměnila bych. Vždy nám vyšla vstříc – jak termínově, tak obsahově. V době “covidové” flexibilně připravila online školení práce ve výškách na míru (v české i anglické verzi). Aktivně se dohodla s kolegy z oddělení bezpečnosti práce a zakomponovala do školení specifika našeho pracoviště. Je pro mne teď velkou výhodou, že mohu zaměstnancům nabízet jak prezenční tak online školení.”

Kateřina Bořková
HR Senior Specialist ve ELI Beamlines/FZÚ AV ČR

“Se společností Alturas spolupracujeme již několik let v rámci revizí a konzultací v oblasti osobních ochranných pracovních prostředků pro práci ve výškách. Naše spolupráce je v rozsahu Čech, Moravy i Slovenska. Na pracovníky společnosti Alturas jsme se mohli vždy plně spolehnout, ať již z pohledu znalostí, profesionálního přístupu, nebo ochoty a flexibility, která je pro nás a naše podnikání důležitá. Společnost Alturas mohu pro spolupráci rozhodně doporučit. ”

Petr Sinkule
Safety Manager ve KONE, a.s.

“S Karin Řehákovou spolupracujeme od r. 2017. Využíváme služeb školení práce ve výškách a nad volnou hloubkou. S roční periodicitou je školeno více než 100 zaměstnanců. Oceňujeme profesionalitu a vstřícný přístup k našim požadavkům. V tomto roce jsme rozšířili spolupráci pro akci „Vision Week + Safety Week 2022“, v rámci které proběhlo pro naše zaměstnance „Zážitkové slaňování“. Tato nevšední akce měla velký úspěch u našich zaměstnanců, kteří měli možnost si vyzkoušet techniky slaňování a výstupu na laně pod odborným dohledem.”

Pavlína Dřevová
HR Development and Learning Coordinator ve Yanfeng International Automotive Technology Czechia, s.r.o.

“S firmou Alturas spolupracujeme již několik let a musím vyzdvihnout naprostou profesionalitu a vstřícnost v řešení našich potřeb. Ať se jedná o školení práce ve výškách, výběr ochranných prostředků, jejich nákup a nebo i o pomoc při instalaci čidel a systémů monitoringu na mostech ve výšce, vždy nám firma Alturas vycházela vstříc. Určitě ji mohu s klidným srdcem doporučit.”

prof. Ing. Pavel Ryjáček, Ph.D.
Vedoucí katedry ocelových a dřevěných konstrukcí ve Fakulta stavební ČVUT v Praze

“Školení bylo celkově super. Školitel Tonda očividně věděl, o čem mluví, měl přehled a rychle si získal moji důvěru. Byl kladen důraz na teorii a zákonné požadavky, ale zároveň jsem odcházel se spoustou informací, tipů a triků, které denně používám v práci.”

Riad Ch.
Účastník Pokročilého školení C